admin
ارسالها: | 1193 |
عضویت: | 28 /6 /1392 |
تشکر کرده: | 34 |
تشکر شده: | 18 |
|
طرز تهیه طرز تهیه ماکارونی پنیری با مرغ و بیکن
مواد لازم: ماکارونی شکلی400 گرم
روغن1 قاشق غذاخوری
سینه مرغ3 عدد
پیاز1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز1 عدد
فلفل دلمه ای1 عدد زرد رنگ
نمک و فلفلبه میزان دلخواه
سیر2 حبه
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
پونه1/2 قاشق چایخوری
آویشن1/2 قاشق چایخوری
آویشن خشک1/2 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی800 گرم
خامه زده شده120 میلی لیتر
اسفناج100 گرم
بیکن دودی6 برش
پنیر چدار100 گرم
پنیر موزارلا100 گرم
جعفریبه میزان دلخواه
طرز تهیه و دستور پخت:یک شام ایده آل برای افراد خانواده خصوصا برای بچه ها که عاشق ماکارونی هستند و در ترکیب این غذا از گوشت مرغ و بیکن استفاده شده که شما میتوانید جایگزین آن را با گوشت بوقلمون و ژامبون بکار ببرید و یا نه فقط از گوشت سفید استفاده کنید. بدون توجه به مقدار سبزیجات میتوانید از فلفل ، پیاز ، گوجه فرنگی ، اسفناج - و قارچ ، فلفل دلمه ایی و یا حتی کلم پیچ یا هر سبزی که دوست دارید توی این غذا بریزید.مرحله اول تهیه ماکارونی پنیری با مرغ و بیکنبرای تهیه این پخت ماکارونی بسیار خوشمزه با مرغ و بیکن به موارد زیر احتیاج دارید: شما به ماکارونی خشک شکلی دلخواه یا میتواند از ریگاتونی استفاده کنید را آماده کنید و بعد روغن نباتی، سینه مرغ بزرگ -نگینی خرد کنید ، پیاز بزرگ - پوست کنده و خرد کنید، فلفل دلمه ای قرمز - خرد کنید ، فلفل دلمه ای زرد - خرد کنید ، کمی نمک و فلفل ، سیر - پوست کنده و خرد و یا له کنید، پوره یا رب گوجه فرنگی ، پونه کوهی خشک ، آویشن خشک ، گوجه فرنگی را هم خردکنید ، خامه زده شده ، اسفناج ریز خرد شده ،بیکن دودی یا ساده را هم خرد کنید، پنیر چدار را رنده کنید و همینطور پنیر موزارلا را هم رنده کنید و کمی جعفری برای تزیین خرد کنید. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت و یا 190 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید. یک قابلمه بزرگ آب را روی حرارت گذاشته تا بجوش بیاید و بعد ماکارونی را به مدت 1 دقیقه کمتر از آنچه در پشت بسته توصیه شده توی قابلمه بریزید و بعد یک دقیقه زودتر برداشته و توی آبکش بریزید. مرحله دوم تهیه ماکارونی پنیری با مرغ و بیکندر یک ماهی تابه روغن را بریزید و روی حرارت متوسط گذاشته تا گرم شود و بعد وشت خرد شده مرغ را توی ماهی تابه بریزید و آن را به مدت 5 دقیقه تفت داده تا آب مرغ کشیده و شروع به سرخ شدن کنید و در این زمان پیاز نگینی خرد شده را هم به تابه اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه کاملا با مرغ تفت دهید تا پیاز هم نرم و سبک شود ، سپس به ترتیب فلفل های دلمه ایی خرد شده ، نمک ، فلفل ، سیر ، پوره یا رب گوجه فرنگی ، پونه کوهی و آویشن را هم به ترکیب توی ماهی تابه اضافه کنید. هم بزنید و به مدت 2-3 دقیقه خوب آن را تفت داده تا سبزیجات نرم و در کنار گوشت مرغ پخته و سرخ شوند. مرحله سوم تهیه ماکارونی پنیری با مرغ و بیکندر این مرحله گوجه فرنگی خرد شده را هم اضافه کنید و کمی هم بزنید تا گوجه فرنگی کمی نرم شود. خامه را هم توی ترکیب تابه اضافه کرده و هم بزنید ، تا با هم ترکیب شود ، مایع گرم و کمی بجوش بیاید. سپس ماکارونی پخته و آبکش شده ، را هم اضافه و کمی با مخلوط توی تابه هم بزنید تا تمام مواد با هم یک دست شود و اسفناج خرد شده را هم اضافه و کمی تفت داده تا نرم شود و سپس بیکن سرخ و پخته شده را هم توی ترکیب بریزید و خوب همه ترکیب را با هم مخلوط کنید، مرحله چهارم تهیه ماکارونی پنیری با مرغ و بیکنسپس در این مرحله ترکیب ماکارونی را در یک ظرف دلخواه یا پیرکس بریزید و روی آن را چدار رنده شده و موزارلا رنده شده را در تمام سطح ماکارونی بپاشید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر طلایی و ذوب شود.اگر روی پنیر طلایی نشد چند دقیقه در زیر حرارت بالای فر قرار دهید ولی مراقب باشید که پنیر قهوه ایی نسوزد. سپس از فر خارج کنید و چند دقیقه اجازه داده تا کمی سرد شود و طعم ها در هم ادغام شود و بعد جعفری خرد شده را روی ماکارونی بپاشید و آن را سرو کنید.نسخه بدون گلوتن:این دستور العمل به عنوان یک غذای بدون گلوتن با کمی تغییر به خوبی کار می کند. ماکارونی را برای ماکارونی بدون گلوتن عوض کنید و اطمینان حاصل کنید که رب گوجه فرنگی شما فاقد گلوتن است.همچنین ، اگر از پنیر رنده شده (خرد شده) آماده استفاده می کنید ، اطمینان حاصل کنید که فاقد گلوتن است ، زیرا گاهی اوقات ممکن است در مقداری آرد ریخته شود تا از چسبیدن آن جلوگیری شود.
![]() خدايا ، من در كلبه فقيرانه خود چيزی را دارم كه تو در عرش كبريايي خود نداري ،من چون تویی دارم و تو چون خود نداری ![]() همیشه امیـــد داشته باش![]()
|
|
دوشنبه 24 آبان 1400 - 21:28 |
|