آخرین ارسالی های انجمن

اپلیکیشن های موبایل و وب اپلیکیشن ها نه تنها از لحاظ ظاهری با یکدیگر متفاوت هستند بلکه نحوه کدنویسیآنها نیز با یکدیگر متفاوت است. چنین مسأله ای منجر به این میگردد تا استارتاپ هایی که هم نیاز به سایت دارند و هم تمایل دارند تا اپلیکیشنی اختصاصی در اختیار کاربرانشان قرار دهند، دو پروژه مجزا از یکدیگر تعریف کرده و دو روش کدنویسی متمایزی را دنبال کنند. فیسبوک برای رفع چنین مشکلی، یک پروژه متن باز تحت عنوان React تعریف کرده است که در این پست قصد داریم به معرفی آن بپردازیم. در ادامه با وبلاگ سکان آکادمی همراه باشید.
روز سه شنبه چهارم فروردین ۱۳۹۴، فیسبوک اعلام کرد که فریم ورکی متن باز تحت عنوان React Native به دنیا عرضه کرده است که این امکان را در اختیار توسعه دهندگان قرار میدهد تا از فریم ورک جاوا اسکریپت آن تحت عنوان React.js برای توسعه اپلیکیشن موبایلاستفاده کنند. به طور کلی، توسعه دهندگان طراحی وب اپلیکیشن را به مراتب سادهتر طراحی اپلیکیشن برای ابزارهای هوشمند مثل موبایل و تبلت قلمداد میکنند و این در حالی است که طراحی چنین فریم ورکی منجر به این خواهد شد تا سهولت طراحی وب اپلیکیشن به حوزه موبایل هم کشیده شود به طوری که توسعه دهندگان این امکان را خواهند داشت تا برای پلتفرم های آی او اس و اندروید اپلیکیشن بنویسند. به گفته یکی از برنامه نویسان فیسبوک «ما میخواهیم زمانی که با استفاده از فریم ورک React پروژه ای تحت وب اجرا می کنیم، تجربه کاربری ابزارهای هوشمند با تجربه توسعه دهندگان ادغام گردد تا با کمی تلاش بتوانیم پروژه تحت وب را به یک اپلیکیشن موبایل مبدل سازیم.
شعاری که توسعه دهندگان زبان برنامه نویسی جاوا دارند این است که یک بار بنویس و همه اجراش کن اما این در حالی است که شعار ما حاکی از آن است که یک بار یاد بگیر سپس برای هر پلتفرمی که خواستی کدنویسی کن.» در اینجا می بایست توجه داشته باشیم که ما پس از استفاده از فریم ورک React Native باز هم می بایست دو سری کد بنویسیم: یکی که با استفاده از فریم ورک جاوا اسکریپت React.js برای وب نوشته میشود و دیگری توسط React Native که برای اپلیکیشن های موبایل است. در واقع، کاری که این فریم ورک قرار است انجام دهد این است که کار برای توسعه دهندگان آسانتر خواهد شد. ایشان یک فریم ورک را یاد میگیرند و از آن برای وب و موبایل استفاده می کنند. پروژه React ابتدا برای اهداف اختصاصی شرکت فیسبوک طراحی شد اما به مرور در کنار سایر فریم ورک های جاوا اسکریپت مثل آنگولار، بک بون و نود جی اس قرار گرفت.
با این حال این فریم ورک دربرگیرنده یکسری خصوصات مخصوص به خود است و جالب است بدانیم که شرکت های بزرگی مثل یاهو، ردایت و موزیلا اظهار داشتهاند که از فریم ورک React استفاده کرده اند. سورس کد اختصاصی React Native برای iOS هماکنون روی سایت گیت هاب قرار گرفته است و این در حالی است که پشتیبانی از سیستم عامل محبوب و متن باز اندروید نیز به زودی منتشر خواهد شد.

برچسب ها آشنایی با React NativeReact Nativeفریم ورکیمتن بازفیسبوکطراحی اپلیکیشن
ارسال نظر
ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرات ارسال شده